Jeroen van Leeuwen Osteopaat Osteopathie

Jeroen van Leeuwen

Osteopaat

 

 

 

Mijn naam is Jeroen van Leeuwen. Sinds 1 mei 2020 ben ik werkzaam als osteopaat. Sinds ik in 2008 fysiotherapeut ben, heb ik mijn kunde en vaardigheden kracht bijgezet in de osteopathie. Mijn passie voor het menselijk lichaam heeft ervoor gezorgd dat ik zoveel mogelijk door wil blijven groeien in kennis en kunde om de mens van binnen en buiten beter te kunnen begrijpen. Ik geloof in het stimuleren en waarborgen van de gezondheid van ieder persoon.

Op mijn 18e ben ik mij gaan verdiepen in de gezondheid van de mens als fitnessinstructeur. Dat jaar begon ik mijn opleiding om fysiotherapeut te worden. Na ruim 6 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als fitnessinstructeur op 2 verschillende locaties, ben ik mijn werkzaamheden gaan voortzetten als fysiotherapeut in de eerste lijn in Houtwijk en in Ypenburg. Hier heb ik 1 jaar veel geleerd, maar ben ik daarna gaan werken op een andere locatie. Vanaf december 2009 ben ik gaan werken voor René Koning bij FysioRijswijk aan de Prinses Irenelaan 347 in Rijswijk. In deze bijna 12 jaar diensttijd heb ik mij gericht op verschillende cursussen, te weten kinesiotaping, dryneedling en fascia therapie. In 2013 ben ik de opleiding voor osteopathie gestart en kan nu mijn vaardigheden toepassen in de praktijk. Op 1 januari 2021 heb ik FysioRijswijk overgenomen, omdat René met pensioen is gegaan. Tot op heden ben ik met mijn collega fysiotherapeut Dany Dinha hier werkzaam. Met mijn vaardigheden en kennis die ik heb verkregen in de loop der jaren als fitnessinstructeur, fysiotherapeut en osteopaat laat ik u zien en ervaren hoe ik adequaat om kan gaan met uw klachten en deze zo efficiënt mogelijk te behandelen.

“Mijn passie voor het menselijk lichaam en mijn persoonlijke manier van behandelen zijn mijn sterkste punten om u zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen met uw lichamelijke problemen.”