Tarieven

NOF

Een sessie osteopathie duurt ongeveer 1 uur en kost € 90,-
Een kort consult is in overleg en kost €55,-
Te voldoen per pin of contant.

Een kennismakingsconsult duurt ongeveer 10 minuten en is GRATIS

De praktijk is ingeschreven bij het NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). Hierdoor komt u in aanmerking voor de vergoedingen van de zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deels of volledig een osteopathie consult uit de aanvullende polis. Hier
vind u een lijst met vergoedingen van zorgverzekeraars.

Goed om te weten: Osteopathie gaat niet af van uw eigen bijdrage.

Voor details over de vergoeding: Raadpleeg uw zorgverzekeringsmaatschappij.

Ik ben lid van de NVO–Nederlandse Vereniging voor Osteopathie en het NOF – Nederlandse Osteopathie Federatie

Voor een juiste afhandeling van de vergoedingen zijn AGB-codes nodig en een prestatie-code, welke allemaal op de factuur vermeld staan.

“Als u aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat uw zorgverzekeringsmaatschappij de sessie(s) osteopathie (gedeeltelijk) vergoed”

Een afspraak annuleren of verzetten

Verplaatsen of afzeggen van de afspraak kan kosteloos, indien je dit uiterlijk 24 uur voor de afspraak doorgeeft via mijn emailadres: jeroen@osteopathievanleeuwen.nl of telefoonnummer: 06 – 83 93 06 12.

Beroepscode Osteopathie

Ik werk in mijn praktijk OsteoRijswijk volgens de beroepscode voor osteopaten van het NOF (Nederlands Osteopathie Federatie) en volgens de algemene voorwaarden van de osteopathie.

Mocht je een klacht over een osteopathiebehandeling hebben of over mij persoonlijk, dan nodig ik je graag uit om je klacht met mij te bespreken. Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen kun je altijd terecht bij de klachtencommissie van het NOF.